Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій

Професійний розвиток та підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, відповідно до нормативів законодавчої бази освіти, передбачає постійну самоосвіту, участь у програмах підвищення кваліфікації, інших формах професійного зростання.

8 вересня 2023 року декан факультету менеджменту Шебаніна Олена В’ячеславівна, завідувач кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій Тищенко Світлана Іванівна та викладачі кафедри: Пархоменко Олександр Юрійович, Хилько Іван Іванович, Крайній Володимир Олексійович, Кучмійова Тетяна Сергіївна, Борян Людмила Олександрівна відвідали онлайн лекцію професора Школи комунікації та журналістики Анненберга Південно-Каліфорнійського Університету, консультанта з освітніх технологій (EdTech) та експерта з комунікацій, віце-президента Academic Partnerships, Raymond A. Lutzky на тему "Digital Social Media and U.S. Law". 

Лекція була присвячена розгляду та аналізу законодавчої бази, що супроводжувала зародження та розвиток соціальних мереж, а також впливу законодавчих актів на сучасному етапі технічного прогресу. Велику увагу було приділено захисту прав користувачів онлайн сервісів, а також протидії зловживань та насильству у кіберпросторі.

У другій половині лекції всі бажаючі мали змогу задати питання лектору і отримати відповідь. Найбільше присутніх цікавили теми, присвячені боротьбі з фейками в соціальних мережах та стрімко зростаючим впливом штучного інтелекту на цю сферу діяльності людства. 

Наприкінці лекції зареєстровані слухачі отримали сертифікати. 

Дякуємо платформі Ukraine Global Faculty (UGF) за можливість долучитись до передового освітнього контенту світового рівня.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget