ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ В УМОВАХ ФІЛІЇ КАФЕДРИ

Філії кафедри на виробництві є важливою формою співпраці вищої школи із різними галузями народного господарства і створюються з метою поліпшення якості підготовки кваліфікованих фахівців, посилення практичної спрямованості навчального процесу, проведення спільних наукових досліджень  і впровадження результатів НДР у виробництво. 

Кафедра технології виробництва продукції тваринництва активно використовує філії у навчальному процесі. Практичні заняття, навчально-виробничі практики, науково-дослідні роботи проводяться у виробничих умовах філій кафедри, серед яких найкращий в Україні – Миколаївський зоопарк. Відповідно до плану навчального процесу 27 вересня 2023 року було проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Етологія тварин» зі студентами групи ВМ3/1 (викладач – доцент кафедри Віра Дмитрівна ІВАНОВА). Упродовж заняття студенти проводили етологічні дослідження різних видів тварин (спостерігали за ними, фіксували поведінкові особливості та часові межі їх дій).

Дякуємо директорові Миколаївського зоопарку, заслуженому працівнику культури України, члену ради EAZA, президенту української асоціації зоопарків та акваріумів Топчию Володимиру Миколайовичу та співробітникам філії за співпрацю.





Кафедра технології виробництва продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВППТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget