Участь в засіданні експертної комісії з професій машинобудування, металообробки, електротехнічного виробництва Міністерства освіти і науки України

12 вересня 2023 р. заступник декана з навчальної роботи Інженерно-енергетичного факультету, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, кандидат технічних наук, доцент Дмитро Марченко взяв участь в засіданні у якості постійного члена експертної комісії з професій машинобудування, металообробки, електротехнічного виробництва (Наказ Міністерства освіти і науки України від 22.01.2021 № 95 “Про утворення предметних (галузевих) експертних комісій та експертних груп”), яке проводилося на базі державної наукової установи «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.

Було проведено експертизу рукопису навчального посібника для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти «Технологія електродугового зварювання» (автори: І.В. Гуменюк, О.В. Гуменюк, В.В. Паржницький) та отриманні результати комплексної (науково-методичної та психолого-педагогічної) експертизи рукопису навчального посібника. Позитивно ухвалено рішення щодо результатів проведеної експертизи рукопису навчального посібника «Технологія електродугового зварювання».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget