Відкрита лекція Вячеслава Курепіна, канд.екон.наук., доцента кафедри методики професійного навчання

25 вересня 2023 року канд.екон.наук., доцент кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін провів з студентами 3 курсу спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» відкриту лекцію з дисципліни «Основи охорони праці», тема лекційного заняття «Навчання з питань охорони праці. Профілактика нещасних випадків та професійних захворювань на підприємствах АПК».
На лекції були присутні члени вченої ради університету, члени вченої ради факультету та професорсько-викладацький склад інженерно-енергетичного факультету.
При проведені лекції були розглянуті основні законодавчі та нормативно-правові акти з організації навчання щодо охорони праці, організація та проведення спеціального навчання і перевірки знань з питань охорони праці. Висвітлено питання, щодо організації та проведення інструктажів з питань охорони праці, стажування та допуск працівників до самостійної роботи; профілактики травматизму та професійних захворювань. Тема лекції відповідала робочій програмі курсу та навчальному плану, актуальна і має практичне значення. Викладений матеріал необхідний для подальшого розуміння і засвоєння дисципліни.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget