Ознайомлювальна екскурсія здобувачів фахової перед вищої освіти в рамках співпраці з стейкхолдерами.

Під керівництвом викладача агрономічних дисциплін Надії КОЛОЯНІДІ та майстра з виробничого навчання Сергія ПОЛЯНСЬКОГО у рамках співпраці зі стейкхолдерами 25 вересня 2023 року здобувачі групи Р3/1 та Р4/1Відокремленого структурного підрозділу «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського НАУ» відвідали агролабораторію«Афіна-Паллада». Гостинно зустріла здобувачів фахової передвищої освіти керівниця агролабораторії Мар’яна ГОНЧАР. Змістовну екскурсію провели завідувачка лабораторії Катерина СВІДЕРСЬКА та провідний спеціаліст Михайло ТРОЇЦЬКИЙ.

«Афіна Паллада»  є незалежним центром, орієнтованим насамперед на якість та точність проведення аналізів. Агролабораторія проводить комплексний аналіз ґрунтів, мікологічний аналіз рослин та посівного матеріалу, визначає посівні якості насіння, якість мінеральних добрив; робить аналіз води для бакових сумішей та зрошення, а також хімічну діагностику рослин. Аналітичні роботи здійснюються на сучасному автоматизованому обладнанні світових виробників.

Щиро вдячні керівництву агролабораторії за можливість співпраці та поєднання теоретичного навчання з практичними навичками.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget