Підвищуємо навчальну мотивацію та розвиваємо самосвідомість

25 вересня 2023 року канд.екон.наук., доцент кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін провів зі студентами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» другого (магістерського) рівня вищої освіти
науково-дискусійний клуб з дисципліни «Охорона праці в галузі».
Цей захід об’єднав студентів, які обговорювали актуальні проблеми, пов’язані з небезпеками сьогодення. Засідання відбуваються за заздалегідь затвердженим планом, за тематикою яку запропонували самі студенти. Робота клубу відбувалася у формі дебатів, де одні студенти виступали у ролі доповідачів з певної теми, а інші - у ролі опонентів та рецензентів, були також і експерти.
Знання та навички, набуті студентами під час засідання клубу, допомогли молодим людям краще орієнтуватися у проблемах безпеки виробничого середовища, заохотили їх до активних наукових пошуків, сформували вміння працювати у команді. Студенти знаходили нестандартні рішення вирішення тих чи інших безпекових проблем та заклали основи толерантного спілкування, ораторських здібностей.
Участь у дебатах наукового дискусійного клубу також допомагає розвивати у студентів і інші важливі якості особистості, зокрема - підвищує навчальну мотивацію, розвиває самосвідомість, вчить об’єктивно оцінювати себе і своїх товаришив, дозволяє студентам вільно висловлювати свою думку, розвиває наукове мовлення тощо.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget