Подорож до книжкового храму

В умовах інформаційної глобалізації відбувається стрімке послаблення інтересу до читання, і це являється загальносвітовою тенденцією. Відбувається не тільки відчуження молоді від книги, падіння загальної книжкової культури, але і втрата національних традицій книжності.

З метою підвищення інтересу до книги кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Прогонюк Людмила організувала для здобувачів першого року навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування» подорож до книжкового храму – Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки. Під час цієї подорожі здобувачі вищої освіти відвідали відділ цінних видань, унікальних історичних надбань, серед яких і десятикілограмова книжка та стелажі з книжками в золотих обкладинках. Також учасники завітали до дев’ятиповерхового сховища, де мали можливість переглянути видання рельєфно крапковим шрифтом для сліпих та полистати авангардні видання подаровані бібліотеці авторами в єдиному екземплярі. Також відвідали краєзнавчий відділ, персональну виставку живопису художниці Олени Поліщук. По завершенні, всі бажаючі мали можливість побувати на відео зустрічі з американським дослідником та винахідником, яка проходила в рамках проєкту «Вікно в Америку».

Щиро вдячні співробітникам бібліотеки за організацію такої захопливої екскурсії по коридорах величного книжкового храму!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget