Авторським колективом у складі: кандидат біологічних наук Вікторія ПШИЧЕНКО, кандидат сільськогосподарських наук Олена ПЕТРОВА, доктор філософії Наталя ШЕВЧУК, видано навчальний посібник для здобувачів вищої освіти ОС «Харчові технології» з дисципліни «Основи фізіології харчування».
Навчальний посібник складено згідно з вимогами програми навчальної дисципліни. Послідовність тем, пропонованих до вивчення, спрямована на якісне засвоєння навчального матеріалу. У змістовному плані матеріал теоретичного курсу збалансований і відповідає сучасному рівню розвитку даної науки. У посібнику висвітлюються актуальні питання щодо харчування як фактору здоров’я населення; потреб різних груп населення у харчових речовинах, енергії і продуктах харчування, а також питання організації дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, що є гарантією зміцнення здоров'я та профілактики аліментарних захворювань.
Дописати коментар