Навчальний посібник із дисципліни «Основи фізіології харчування»

Авторським колективом у складі: кандидат біологічних наук Вікторія ПШИЧЕНКО, кандидат сільськогосподарських наук Олена ПЕТРОВА, доктор філософії Наталя ШЕВЧУК, видано навчальний посібник для здобувачів вищої освіти ОС «Харчові технології» з дисципліни «Основи фізіології харчування». 

Навчальний посібник складено згідно з вимогами програми навчальної дисципліни. Послідовність тем, пропонованих до вивчення, спрямована на якісне засвоєння навчального матеріалу. У змістовному плані матеріал теоретичного курсу збалансований і відповідає сучасному рівню розвитку даної науки. У посібнику висвітлюються актуальні питання щодо харчування як фактору здоров’я населення; потреб різних груп населення у харчових речовинах, енергії і продуктах харчування, а також питання організації дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, що є гарантією зміцнення здоров'я та профілактики аліментарних захворювань.


кафедра біотехнології та біоінженерії,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget