Про аудит та діяльність аудиторської компанії від партнерів

У межах меморандуму про співпрацю науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» були запрошені колегами з Полтавського державного аграрного університету на гостьову лекцію «Що таке аудит та чому варто обрати PwC?». Нас зацікавила не лише тема лекції, а й спікери, одна з яких є випускницею господарів заходу, адже коли випускники повертаються до стін альма-матер як стейкхолдери, то це завжди варте уваги та поваги до закладу освіти. 
Отже, Ірина Тютюнник, менеджерка відділу аудиту PwC, та Катерина Бенесь, HR-спеціалістка, відкрили великій аудиторії слухачів завіси не лише ключових етапів та технологій в аудиті, але й реальний шлях кар’єрного росту у компанії. Зміст лекції, обізнаність спікерів, інтерактивне спілкування та атмосфера заходу з перших хвилин захопили аудиторію. Отримані знання стануть у нагоді під час вивчення дисциплін «Аудит» (4 курс) та «Міжнародні стандарти аудиту» (6 курс), а також наукової та професійної діяльності студентів.
Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти нашого університету щиро вдячні завдувачці кафедри обліку і оподаткування Полтавського державного аграрного університету кандидату економічних наук, доценту Канцедал Наталії Анатоліївні за організацію і запрошення та спікерам – за цікаву і корисну лекцію.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget