Робоча зустріч робочої групи ОПП «Геодезія та землеустрій» із стейкхолдерами Миколаївської області

5 вересня 2023 р. відбулася робоча нарада в онлайн режимі за участі робочої групи ОПП «Геодезія та землеустрій» (професор Попов А.С., старший викладач Бульба І.О.) та стейкхолдерів: директора ТОВ «Землевпорядник» Люткевича І.Г.; директора ТОВ «Миколаївський земельно-кадастровий інститут» Сандольської О.Є.; Експерта-оцінювача, ліцитатора «ТОВ «ЮГЗЕМСЕРВІС»  Пухової Т.В..

Гарант освітньо-професійної програми, д.е.н., професор Попов А.С. ознайомив учасників наради зі змінами до освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій галузі знань 19 Архітектура та будівництво, у зв’язку із затвердженням відповідного Стандарту вищої освіти України зі спеціальності 193 Геодезія та землеустрій.

Під час зустрічі роботодавці закцентували свою увагу на виклики з якими зіштовхнуться майбутні фахівці з геодезії та землеустрою у повоєнному відновленні країни та на посилення практичної складової ОПП. Також були досягнуті домовленості щодо подальшої співпраці, готовності роботодавців приймати здобувачів для проходження виробничої практики, проведення практичних занять як в стінах МНАУ, так і в умовах виробництва.

Загалом учасники робочої зустрічі відзначили достатньо високий рівень підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти та відповідно освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget