Інклюзивність в ресторанно-готельному бізнесі

15.09.23 студенти спеціальності Готельно-ресторанна справа  та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ прослухали вебінар на тему : Інклюзивність в ресторанно-готельному бізнесі» дізнались про Маломобільні групи населення, їх особливості і потреби. Що таке психологічно безпечне середовище на робочому місці. Створення мапи підтримки ментального здоровʼя у вашій компанії. Інклюзивність у бізнесі — можливість, від якої виграють усі. • Як зробити простір підприємств HORECA доступним для всіх, без обмежень. • Ментальне здоровʼя у колективі, у якому є особливі працівники. Соціальна та моральна відповідальність інклюзивності

Дякуємо Ольгу Михайлову, директора навчального центра для HoReCa, співзасновницю громадянської організації «Ресторанна гільдія»

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget