ВИЇЗНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 204 «ТВППТ»

08 вересня 2023 р. відповідно до плану щодо проведення занять в умовах виробництва із дисципліни «Технологія продуктів забою тварин» для здобувачів вищої освіти, завідувачем кафедри технології виробництва продукції тваринництва, кандидатом с.-г. наук СТАРОДУБЦЕМ Олексієм Олександровичем організовано і проведено практичне заняття безпосередньо в умовах потужностей навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету. Темою заняття було «Технологічний процес забою с.-г. тварин, домашніх птахів та первинної переробки продуктів забою».

Упродовж заняття було проведено дослідження стану утримання сільськогосподарської птиці до забою, організація проведення передзабійної голодної витримки, основні технологічні ланки її забою. Обговорено низку питань, які стосуються технологічних аспектів процесу забою, зокрема визначення якості знекровлення, патрання та нутрування туш. Студенти четвертого курсу СВО «Бакалавр» взяли безпосередню участь у процесі забою та обробки туш птиці. Тому було поставлено дуже багато запитань викладачеві, на які отримали вичерпні та змістовні відповіді з практичної точки зору! Такий формат проведення занять дуже зацікавив здобувачів вищої освіти за формою та змістом.







Кафедра технології виробництва продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget