Зустріч із керівником випускного класу Дорошівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

26 вересня 2023 року відбулася зустріч викладачів кафедри  ветеринарної медицини та гігієни факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва стандартизації та біотехнології з класним керівником випускного 11-го класу Дорошівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Дорошівської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області Наталією Кравченко. 

Під час зустрічі обговорили питання щодо поліпшення подальшої профорієнтаційної роботи в поточному навчальному році та окреслили план заходів на півріччя. Було досягнуто домовленості про проведення онлайн-зустрічей з учнями та про участь викладачів кафедри у батьківських зборах.

Пані Наталія Кравченко схвалила заплановані заходи і проявила зацікавленість у подальшій співпраці з кафедрою. Особливо її зацікавили питання щодо залученням учнів до участі у Всеукраїнській олімпіаді МНАУ.

Дякуємо за співпрацю дирекції Дорошівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Дорошівської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області.


Кафедра ветеринарної медицини та гігієни


факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget