КУРАТОРСЬКА ГОДИНА У ГРУПІ БТ 1/1

Здобувачі вищої освіти групи БТ 1/1 факультету ТВППТСБ разом із куратором, доцентом кафедри біотехнології та біоінженерії Олександром Крамаренком 14 вересня 2023 року провели виїзну кураторську годину, завітавши до Миколаївського зоопарку. 

Під час екскурсії здобувачі зосередили свою увагу на великому біорізноманітті фауни різних біогеографічних регіонів Світу та ознайомилися із різноманітними формами еволюційних пристосувань видів тварин, що виникли внаслідок розширення або зміни ареалів їх існування. Особливу увагу було приділено розробці механізмів збереження вразливих та зникаючих видів, яких занесено до Червоної книги МСОП і представлено у Миколаївському зоопарку.

Здобувачі вищої освіти також ознайомилися із дикими предками та близькими родичами сільськогосподарських тварин, зокрема Equus sp.,  Bos taurus, Capra sp., Ovis sp., Gallus gallus, Anser sp., Canis lupus, Felis sp. та ін. Під час екскурсії вони отримали багато нової інформації, закріпили свої теоретичні знання та з користю провели час.




Доцент О.Крамаренко,

кафедра біотехнології та біоінженерії 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget