Відкрита лекція з питань впровадження гендерного підходу в систему управління персоналом організації

20 вересня 2023 року для здобувачів факультету менеджменту (ОПП «Менеджмент», ОПП «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Публічне управління та адміністрування», ОПП «Економіка») проведено лекцію з проблем впровадження гендерного підходу в систему управління персоналом. Лекція проведена за участю запрошеного фахівця – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри психології, філософії та соціально-гуманітарних дисциплін Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова Ворчакової І.Є., яка обґрунтувала необхідність використання гендерного підходу в системі управління персоналом організації в умовах розвитку демократичних засад суспільства, охарактеризувала принципи гендерної взаємодії й основні напрями управління персоналом, в яких присутні гендерні особливості, з-поміж яких стиль управління, особливості прийняття рішень, формування міжособистісних відносин, командної співпраці тощо. Під час лекції здобувачі вищої освіти поглибили свої знання у сфері розвитку нових технологій гендерної взаємодії, дізналися про ключові аспекти формування системи гендерних індикаторів на рівні організації, розробки методики моніторингу гендерної чутливості організації, розробки "дорожньої карти" впровадження гендерного підходу в управлінні персоналом.

Заняття було проведене в атмосфері активної взаємодії з використанням сучасної інтерактивної методики, яка передбачає різні форми роботи. Під час обговорення гендерних аспектів в стратегії управління персоналом присутні активно висловлювали свою точку зору щодо основних проблем формування гендерної політики на підприємствах в сучасних реаліях України. Також здобувачі вищої освіти активно обговорювали необхідність розвитку нових технологій гендерної взаємодії персоналу підприємства. 

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу щиро вдячні Ворчаковій І.Є. за цікаву зустріч та змістовні відповіді на питання здобувачів!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget