Успішний захист звітів з виробничої практики з фаху фінансистами-магістрантами

У перший тиждень вересня 2023 року відбувся захист звітів з виробничої практики з фаху здобувачами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» у змішаному форматі.

Виробнича практика з фаху є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки магістрів у вищих навчальних закладах і проводиться в організаціях і підприємствах різних форм власності, видів діяльності, банківських установах, страхових компаніях, податкових органах, органах Державної казначейської служби України, бюджетних установах, органах Пенсійного фонду України, де є відповідна база для проходження практики.

Під час проходження виробничої практики з фаху фінансисти-магістранти провели дослідження, опрацювали та узагальнили матеріали згідно з програмами практики, що було оформлено відповідними звітами. 

Здобувачі під час проходження виробничої практики з фаху мали можливість дослідити особливості фінансової роботи установи, організації чи підприємства, які були обрані ними для закріплення теоретичних знань, отриманих під час навчання в університеті.

Під час захисту звітів фінансисти-магістранти висвітлили актуальні проблеми у сфері фінансів, запропонували своє бачення щодо покращення та удосконалення розвитку фінансово-майнового стану, фінансових показників установ різних сфер. 

Вітаємо фінансистів – магістрантів із успішним захистом звітів з виробничої практики з фаху!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget