Нові надходження підручників та навчальних посібників до бібліотеки МНАУ для забезпечення освітнього процесу за ОПП «Агрономія», ОНП «Агрономія», ОПП «Геодезія та землеустрій»

З метою підвищення якості освіти у 2023/24 навчальному році до бібліотеки Миколаївського національного аграрного університету надійшли нові підручники та навчальні посібники для навчально-методичного забезпечення освітніх компонент ОПП «Агрономія», ОНП «Агрономія» спеціальності 201 Агрономія СВО Молодший бакалавр, Бакалавр, Магістр, PhD, ОПП «Геодезія та землеустрій» СВО Бакалавр, Магістр.

Підручники та навчальні посібники було замовлено за ініціативи декана факультету А. В. Дробітько, голови науково-методичної комісії Т. М. Манушкіної, завідувачів кафедр В. В. Гамаюнової, С. Г. Чорного, А. В. Панфілової, гарантів освітніх програм, науково-педагогічних працівників факультету агротехнологій.

Сучасні навчальні видання сприятимуть формуванню у здобувачів вищої освіти компетентностей та результатів навчання, запланованих у освітніх програмах. Книги буде оцифровано та розміщено у електронній бібліотеці для забезпечення вільного доступу до навчальної літератури всіх здобувачів вищої освіти.

Дякуємо ректорові В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну за підтримку замовлення нових підручників для здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій. Дякуємо директору бібліотеки МНАУ Олені Олександрівні Цокало за технічку підтримку і придбання підручників, їх оцифрування та розміщення у електронній бібліотеці. 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget