Профорієнтаційна робота – допомога випускникам правильно обрати життєвий шлях

18 вересня 2023 р. Центром професійної орієнтації та кафедрою біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ було проведено зустріч з учнями – випускниками Новоодеського ліцею №1. 

Керівником Центру професійної орієнтації Марценюком І.М. учням було доведено інформацію щодо важливості правильного обрання професії, особливостей процедури зовнішнього незалежного оцінювання та конкурсного відбору на навчання у закладах вищої освіти. Ігор Михайлович детально охарактеризував можливості для навчання на підготовчих курсах Миколаївського НАУ та перспективи для їх випускників, зокрема можливість отримати додаткові конкурсні бали, які можуть стати вагомим чинником при вступі на омріяну спеціальність.

Завідувачем кафедри біотехнології та біоінженерії Луговим С.І. було поінформовано учнів про переваги навчання в Миколаївському НАУ, можливості для практичної підготовки та творчої самореалізації, які надає університет для своїх студентів. 

Абітурієнти мали можливість отримати від спікерів ґрунтовні відповіді на свої запитання.

Висловлюємо вдячність адміністрації Новоодеського ліцею №1, зокрема його директору – Бібікову Юрію Михайловичу, за сприяння у проведенні даного заходу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!







Кафедра біотехнології та біоінженерії


факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget