УКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЦИВІЛІЗОВАНЕ МАЙБУТНЄ!

Попри війну народу України з російськими окупантами, Миколаївщина, зокрема Миколаївський НАУ, формує свій доробок у майбутню Перемогу, у гідне цивілізоване майбутнє держави – розпочинає освітній процес 2023-2024 навчального року, року війни… Завдяки Збройним Силам України та працівникам тилу, загарбники невпинно відступають з української землі і стає можливим повертати на студентські лави студентів. Таке сталося 1 вересня 2023 року і в колективі факультету ТВППТСБ – заняття розпочалися з урочистої посвяти абітурієнтів до єдиної родини Миколаївського національного аграрного університету. Привітав щойно зарахованих бакалаврів й магістрів перший проректор університету, професор, академік Дмитро БАБЕНКО,  відзначивши, що професорсько-викладацький склад, адміністрація університету і в ці складні часи своєї історії докладають неабияких зусиль, щоб молодь регіону мала якісні і затребувані освітні програми, затишні аудиторії й лабораторії, кваліфікованих викладачів та реальні програми практик, гарантоване працевлаштування.  

До першокурсників звернувся з вітальним словом та вручив очікувані залікові книжки декан факультету, професор Михайло ГИЛЬ. Студенти присягнули Alma mater гідно вчитися й набувати знань для подальшої успішної професійної кар'єри, бути патріотами країни та університету. Урочистості далі продовжилися – студентам перші настанови й поради пролунали від доцентів Руслана ТРИБРАТА, Олени КАРАТЄЄВОЇ, Артема ІОВЕНКА, Галини КАЛИНИЧЕНКО. Несподівано і разом з тим приємно першокурсники зустрілися зі своєю студентською деканесою – Надією ПРАСОВОЮ, а також сюрпризом стали музичні, пісенні привітання від студентів-вокалістів, учасників культурно-мистецького центру «Експромт» факультету культури й виховання Миколаївського НАУ, яким, у тому числі, є славетний наш заклад вищої освіти.

Звісно, яке ж 1 вересня без першої лекції!?…А тому для молоді пролунала перша лекція – від декана Михайла ГИЛЯ, і розпочався професійний кар’єрний шлях першокурсників, який, будемо сподіватися, буде щасливим і повноцінним, успішним в їхньому житті. Розпочався 39-й навчальний рік факультету ТВППТСБ, всупереч усім викликам…

У добру путь колеги-співробітники та наша студентська молодь, долайте вершини знань, ставайте освіченими професіоналами, гідними наших предків з Київської Русі-України!
















Заступник декана з навчальної роботи Руслан ТРИБРАТ


факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget