Участь здобувачів вищої освіти факультету менеджменту в програмі Erasmus+

28 серпня 2023 року Барбалат Ауріка та Романишина Аліна, здобувачі вищої освіти факультету менеджменту, які опановують освітньо-професійну програму 073 «Менеджмент», у рамках програми Erasmus+ поїхали на осінній семестр 2023/2024 років до найбільшої перлини історичного регіону Відземе (Латвія) – чарівного міста Валмієра. 

Першим пунктом маршруту стала найстаріша будівля в місті – Свято-Сімеонська лютеранська церква, що вже 740 років прикрашає вулиці Валмієри. Її вежа є найкращим оглядовим майданчиком, з якого відкривається дивовижний краєвид на центр міста. У рамках екскурсії студенти за обміном ознайомились з історією Млинового озера, яке в минулому було створено для захисту Валмієрійського замку. Сьогодні навколо озера розташований найбільший парк міста. 

Не менш захопливим було відвідання двох корпусів Відземського університету прикладних наук. Тут студенти мали унікальну можливість ознайомитися з освітнім процесом і сучасними технологічними рішеннями, які розширюють можливості студентів та допомагають розвивати їхні компетентності.

У Валмієрі Барбалат Ауріка та Романишина Аліна знайшли не лише додаткові можливості у навчанні, але й дізналися про багатий культурний спадок міста. 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget