Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості
Студенти 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри мали можливість прослухати вебінар «ЯК ВИВЕСТИ СВІЙ РЕСТОРАН НА ВИЩИЙ РІВЕНЬ ПРИБУТКОВОСТІ» спікерами якого були КИРИЛО КУНИЦЬКИЙ (засновник та СЕО міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор». Бізнесмен із 20-річним досвідом управління компаніями у різних сферах. Протягом останніх 10 років особисто консультує власників та топменеджмент провідних компаній ) та ДМИТРО БОРИСОВ (власник та бренд-шео food techкомпаній «Ресторани Дмитра Борисова», «GastroFamily», «GastroFamily Franchising», «Borysov Academy». Було обговорено інструменти підвищення прибутковості ресторанного бізнесу у наявних умовах. Дізнались багато секретів та інсайтів.
Дописати коментар