Відкрита лекція за участю креативного директора брендингової агенції Goracio Євгенія Бондаря

25 вересня 2023 року для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту (ОПП «Менеджмент», ОПП «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Публічне управління та адміністрування», ОПП «Економіка», ОПП «Туризм») проведено лекцію з проблем використання цифрових інструментів у проєктному управлінні та організації ефективної роботи команд. Лекція проведена за участю запрошеного фахівця – креативного директора брендингової агенції Goracio Євгенія Бондаря. Брендингова агенція Goracio є переможцем конкурсів Ukrainian Labal та Ukrainian Packing Star у 2020 та 2021 роках, а її клієнтами є такі відомі компанії як АТБ, Megabank, Мак маркет, Ahmad Tea, Internrt-Bilet.UA та інші. 

У ході лекції Євгеній Бондар розповів студентам про особливості використання цифрових інструментів KeepinCRM, Trello, Obsidian, Sintegrum, WorkSection у проєктному управлінні та організації ефективної роботи команд у сучасних умовах. У ході дискусії здобувачі вищої освіти поставили запрошеному фахівцю багато питань щодо тонкощів рекламного бізнесу, аспектів стратегічного управління підприємством та перспектив інвестиційного клімату у сфері реклами. Лекція-дискусія відбулася англійською мовою, що дозволило студентам не лише покращити розуміння принципів управління сучасними підприємствами, але і розвинути на практиці мовні компетентності.

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу щиро вдячні Євгенію Бондарю за цікаву зустріч та змістовні відповіді на питання здобувачів!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget