Кафедра виноградарства та плодоовочівництва Факультет агротехнологій

28 вересня на факультеті Агротехнологій куратором к.с.-г.н., доцентом Федорчук В.Г для групи  4/4 бала проведена кураторська година на тему «Академічна доброчесність в освіті». 
Молода людина, яка стала студентом університету, потрапляє в середовище, де організація діяльності, життєві цінності, норми поведінки певною мірою відрізняються від тих, серед яких вони перебували до вступу. Тому формування особистості здійснюється як безпосередньо через свідомість, внутрішній світ цієї особистості, так і через оточення, в якому вона знаходиться. 
Разом зі студентами обговорили базові принципи академічної доброчесності,  розібрали та встановили чіткі межі та стандарти для підтримання довіри, поваги та справедливості у стосунках між здобувачами вищої освіти та викладачами. Студенти висловили підтримку принципам особистої відповідальності за власні вчинки, чесніть у навчанні щодо дотримання академічної доброчесності. 
Куратор наголосив що необхідно вважати на існуючі методи академічної роботи, що в свою чергу сприяє формуванню культури навчального процесу. Завдання полягає в тому, щоб не тільки забезпечити майбутньому фахівцю постійний професійний ріст, але і навчити його вчитися. Застосування інноваційних підходів до роботи зі студентами передбачає спонукати їх до творчості, яка зорієнтована на самоосвіту, самовиховання та саморозвиток. 
Також були актуалізовані поточні питання для даної групи.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget