Досвід консолідації земель в Туреччині та Фінляндії

12 вересня 2023 року здобувачі вищої освіти СВО "Бакалавр" і "Магістр" спеціальності 193 Геодезія та землеустрій факультету агротехнологій разом з науково-педагогічними працівниками кафедри землеробства, геодезії та землеустрою взяли участь у вебінарі на тему «Досвід консолідації земель в Туреччині та Фінляндії». 
Спільний захід організовано компонентом «Фаховий діалог із земельних питань» проєкту «Німецько-Український aгрополітичний діалог» і факультетом землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП). Спікерами були: Fatma Gülsever, заступниця керівника Департаменту з питань консолідації земель і послуг із розвитку території, Генеральний директорат державних гідротехнічних робіт Міністерства сільського та лісового господарства Туреччини та Kalle Konttinen, керівник відділу консолідації земель, Південна Фінляндія, Національна служба землеустрою Фінляндії.
На вебінарі були розкриті наступні питання: 
особливості впровадження проєктів консолідації земель в Туреччині;
врахування питань зрошення при розробці проєктів консолідації земель;
процедура здійснення консолідація земель у Фінляндії;
врахування регуляторних актів ЄС під час консолідації земель у Фінляндії.
Учасники вебінару мали можливість отримати сертифікат про участь у вебінарі за умов успішного проходження тестування.
Щиро дякуємо професору Тарасу Євсюкову, декану факультету землевпорядкування НУБіП та АПД Україна за запрошення та надану можливість!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget