Відкрите практичне заняття з дисципліни «Маркетинг»

27 вересня 2023 року в академічній групі Б 3/1 освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» спеціальності 071 Облік і оподаткування першого (бакалаврського) рівня вищої освіти відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Маркетинг» на тему «Як правильно здійснювати продажі». До заняття долучився зовнішній стейкхолдер – керівник відділу продажів компанії «New Pack» Роберт Дмитрович Лукащук.

Використання практичного досвіду є неоціненним аспектом підготовки здобувачів вищої освіти до виконання ними професійних обов’язків. Роберт Дмитрович презентував безпосередньо компанію New Pack, цікаву упаковку для товарів підприємств різних сфер бізнесу, розповів про особливості взаємодії різних відділів компанії між собою, зокрема відділу бухгалтерського обліку з відділом продажів. Особливий інтерес становили практичні кроки побудови взаємовідносин з клієнтами. Він розповів про різні типи клієнтів та роботу із запереченнями даних клієнтів. У другій половині заняття здобувачі були задіяні у діловій рольовій грі «Продай упаковку», яка дозволила безпосередньо спробувати набуті знання у практиці продажу товару. 

Бажаю здобувачам вищої освіти академічної групи Б 3/1 успіхів у здобутті знань та щасливої реалізації свого майбутнього професійного шляху!

З повагою, доцент кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету, кандидат економічних наук Стамат Вікторія Михайлівна.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget