Зустріч із стейкхолдером: про тепло із теплом

Зустріч із стейкхолдером Миколаївського національного аграрного університету ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» під керівництвом випускника нашого університету Миколою Логвіновим викликала значну зацікавленість не лише здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету МНАУ, але й здобувачів та науково-педагогічних працівників інших закладів освіти, які є нашими партнерами. Зокрема, це Хмельницький національний університет, Уманський національний університет садівництва,  Національний університет «Одеська політехніка», Державний університет «Житомирська політехніка», Національний університет «Львівська політехніка». Відбулася зустріч 10 травня, зібрала більше 100 учасників та дійсно була теплою!
Пан Микола розповів про особливості роботи  ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», його структуру, специфіку діяльності, роботу під час найскладнішого опалювального сезону 2022-2023 року, облаштування безкоштовних точок очищеної води. Враховуючи першу власну освіту та маючи диплом бухгалтера, Микола Юрійович дуже детально розповів присутнім  особливості ведення обліку на підприємстві, власні позиції щодо організації внутрішнього контролю та основні аспекти проведення публічних закупівель. Слухачі мали безліч запитань, на які отримали професійні та вичерпні відповіді. Зазначимо, що ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» надає нашим студентам можливість навчатися за дуальною формою освіти і досить тривалий термін є одним з наших стейкхолдерів та філією практики на виробництві, тому сподіваємося, що така зустріч є черговим кроком у плідній подальшій співпраці.
Щиро дякуємо Миколі Юрійовичу за приділений час, цікаву доповідь та власну позицію щодо важливості освіти у житті кожної людини, особливо у такі непрості для нашої країни часи. Зичимо сил, результатів та перемоги!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget