Він боровся за волю України!

4 травня 2023 року професором кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Євгенієм Домарацьким була проведена кураторська година для здобувачів вищої освіти академічної групи АМП 1/1 факультету агротехнологій на тему: «Він боровся за волю України!», присвячена пам’яті випускника 2019 року Миколаївського національного аграрного університету, патріота нашої держави, воїна полку «Азов», захисника м. Маріуполь – Володимира КРИЖАНІВСЬКОГО. До заходу долучилася заступник декану з виховної роботи факультету агротехнологій Тетяна Качанова.
Під час проведення кураторської години було обговорено зі здобувачами вищої освіти важливість та «високу ціну» оборони міста Маріуполь, роль полку «Азов» та нашого Героя в боях за свободу України. Усі присутні ознайомилися з біографією та життєвими цінностями нашого Героя. Також, було обговорено сучасний військовий стан держави та трагедію, що сталася 03.05.2023 р. в м. Херсон.
Наприкінці зустрічі було обговорено ряд нагальних питань щодо необхідності ліквідації здобувачами академічної заборгованості минулих семестрів та підготовки групи до літньої сесії.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget