Підсумкова конференція з наскрізної педагогічної практики здобувачів вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

Відбулася підсумкова конференція з наскрізної педагогічної практики здобувачів вищої освіти групи ПО-3/1 за участю декана інженерно-енергетичного факультету доцента Каріне Горбунової, замісника директора з навчальної роботи Наталії Коваль ВПУ 21, куратора групи доцента Світлани Літвінчук, викладачів училища та студентів цієї групи. Доцент Горбунова Каріне щиро подякувала Коваль Наталії та її колегам за організованість цієї роботи, особливо в такий складний час. Вона звернула увагу на чітку організацію педагогічної практики, надання структурованої системи уроків виробничого навчання, різної навчально-методичної документації, необхідної студентам. Слід окремо зазначити, що здобувачі вищої освіти групи ПО-3/1 Вікторія Русавська та Ксенія Зайко дистанційно провели ініційований ними дуже цікавий виховний захід «Інтернет-простір необмежених можливостей» для учнів училища, за що вони буди дуже вдячні. Окремо, викладачі училища відмітили високий рівень його проведення. На конференції виступила Коваль Наталія, вона відмітила старанність, організованість, дисциплінованість, теоретичну підготовку студентів групи, а також запропонувала в подальшому обрати професію педагога.    Таким чином, теоретичні знання, які вони здобули на кафедрі методики професійного навчання, вони вдало синтезували з практичними, отримавши педагогічний досвід роботи. Зі словами вдячності вчителям за надану можливість пройти педагогічну практику в одному з найкращих училищ міста Миколаєва та за підтримку, допомогу  виступили студенти групи Гавриляк Богдан, Зайко Ксенія, Русавська Вікторія.
Дякуємо за плідну співпрацю з провідним училищем міста Миколаєва – ВПУ 21, директору училища Архипову Сергію Володимировичу та всьому педагогічному колективу.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget