Цикл онлайн-зустрічей з метою профорієнтаційної роботи продовжується. Профорієнтаційна зустріч з випускниками Новокаховських шкіл.

Відповідно до плану заходів з профорієнтаційної роботи обліково-фінансового факультету,  науково-педагогічними працівниками кафедри обліку і оподаткування у співпраці з представниками приймальної комісії МНАУ, 2.05.2023 р. та 4.05.2023 р. було організовано та проведено 2 зустрічі з майбутніми випускниками і класними керівниками Ліцею № 1 імені О.П. Довженка і Ліцею № 8 Новокаховської міської ради Херсонської області. 

Упродовж зустрічей директорам, класним керівникам та учням 11-х класів вищевказаних шкіл представниками кафедри обліку і оподаткування була надана інформація про діяльність факультетів університету, його матеріально-технічну базу, особливості та переваги навчання за різними спеціальностями.

Значний час зустрічі було присвячено питанням специфіки вступної компанії 2023 року.  Про це фахово було проведено консультацію Шаріною С.О., заступником відповідального секретаря приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету.

Майбутнім абітурієнтам було надано вичерпну інформацію щодо умов навчання в університеті; реєстрацію електронного кабінету; про специфіку вступу для випускників, які перебувають на тимчасово окупованих територіях або знаходяться закордоном. Також було наведено роз’яснення щодо вступу до МНАУ; кількості балів, набраних у Національному мультипредметному тесті, необхідних для проходження на навчання за держзамовленням; важливості написання мотиваційних листів; чинних пільг для випускників. 

З вітальним словом до присутніх звернулися декан обліково-фінансового факультету Біліченко О.С., завідувач кафедри обліку і оподаткування Дубініна М.В.

Адміністрація обліково-фінансового факультету МНАУ висловлює щиру подяку директорам ліцеїв № 1 Зуйко О.М., та № 8 Горбенко М.О.,  м. Нова Каховка, за організацію і допомогу у проведенні зустрічі. Дякуємо за розуміння та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget