Erasmus+, Ольштин: історичні пам’ятки та чудова природа

07.05.23 року Валерія Іваненко студентка спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» в контексті програми Erasmus+ відвідала столицю Вармінсько-Мазурського воєводства Ольштин, яка багата на історичні пам’ятки та чудову природу; місто серед десятка озер і трьох річок, у ландшафті, наповненому лісами.
Занурене у море зелені, омиване водами одинадцяти озер, покрите місячним пилом місто має унікальні скарби (такі як єдина в світі астрономічна таблиця, зроблена самим Коперником, та загадкова статуя прусської баби).
Валерія відвідала музей природи, розташований в еклектичному палаці в стилі модерн (поч. XX ст.), у залах якого понад 19000 експонатів з зоології, ботаніки та геології. Була здивована гербарієм німецького мандрівника та натураліста Ганса Штеффена.
Скориставшись електричним екобусом оглянула Центральний парк, парк Якубово та Центр відпочинку та спорту «Укель» – сучасний туристично-спортивний комплекс, розташований на найбільшому Ольштинському водосховищі. Відвідування Ольштину було завершено підйомом у гори до об’єктів старовини (залишки колишніх оборонних споруд).

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget