Erasmus+: Статистика: логічне мислення, увага, спостережливість

04.05.23 року Валерія Іваненко студентка спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» в контексті програми Erasmus+ опанувала тему «Регресивний аналіз» дисципліни «Статистика».
Регресі́йний аналіз - розділ математичної статистики, присвячений методам аналізу залежності однієї величини від іншої. Регресійний аналіз використовується в тому випадку, якщо відношення між змінними можуть бути виражені кількісно у виді деякої комбінації цих змінних. Отримана комбінація використовується для передбачення значення, що може приймати цільова (залежна) змінна, яка обчислюється на заданому наборі значень вхідних (незалежних) змінних. У найпростішому випадку для цього використовуються стандартні статистичні методи, такі як лінійна регресія.
Тема, яку опанувала Валерія, розвиває пам'ять, логічне мислення, увагу, спостережливість, поглиблює знання з математичної статистики, розширює кругозір, а також формує систематизовані знання з математичної статистики.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget