Міжнародний парламентський онлайн-урок «Чехія на підтримку України»

27.04.2023 року здобувачі вищої освіти першого року навчання факультету менеджменту спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Економіка» у порядку вивчення правових дисциплін разом з доцентом кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Прогонюк Л.Ю. прийняли участь у Міжнародному парламентському онлайн-уроці «Чехія на підтримку України».
Спікерами зустрічі були:
Ростислав Тістик, народний депутат України, співголова групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Чеською Республікою;
Радек Матула, Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні;
Віталій Усатий, Тимчасовий повірений у справах України в Чехії;
Петра Наскосова, адвокатка, експерт і тренер (Чеська Республіка). Експерт із кримінального права, прав потерпілих і прав людини. Тренерка ОБСЄ/БДІПЛ зі злочинів на ґрунті ненависті. Керівник юридичної програми In IUSTITIA;
Петр Пойман, кримінолог та політичний аналітик, керівник чеського проекту Team4Ukraine (T4U).
Онлайн-урок був насичений фаховою інформацією та пізнавальними інсайтами щодо дипломатичних та міжнародних зносин України та Чехії.
Загалом, такі зустрічі для наших здобувачів вищої освіти завдяки підтримки Освітнього центру Верховної Ради України стали традиційними. Вони дають можливість послухати діячів різних сфер діяльності, як державного так і громадського значення, задати їм хвилюючі питання та зануритися в пізнавальний світ державного управління та міжнародних зв’язків.
Дякуємо організаторам Освітнього центру ВРУ за гарні та корисні ідеї зустрічів!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget