Випускники Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій обирають шлях в успішне майбутнє

26 квітня 2023 року доценти кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Лариса Вахоніна та Володимир Мартиненко разом із деканом факультету довузівської підготовки Ігорем Марценюком і відповідальним секретарем приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Євгеном Баркарем, провели зустріч із майбутніми випускниками спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій.

Присутні на онлайн-зустрічі отримали необхідну інформацію щодо того, як стати здобувачем вищої освіти – від реєстрації та проходження національного мультипредметного тесту (НМТ) до можливості вступити до МНАУ. Також випускників ознайомили з особливостями вступної компанії 2023 року до закладів вищої освіти, з інформацією про наявність у Миколаївському НАУ місць державного та регіонального замовлень, можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час та перспективи працевлаштування.

Кафедра щиро вдячна керівництву коледжу за надану можливість зустрітися з випускниками Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій. 

інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget