КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ»

Формування здорового способу життя студентів – складний процес, який потребує активної участі не тільки навчальних закладів, а також державних і громадських організацій, від залучення засобів масової інформації до пропаганди здорового способу життя, розроблення інформативно-освітніх програм, тренінгів, орієнтованих на збереження здоров’я. Але насамперед – потребує активної участі самих студентів, які повинні використовувати матеріальні і духовні умови і можливості в інтересах здоров’я, гармонійного фізичного і духовного розвитку. 

1 травня 2023 року на кафедрі біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ для студентів групи БТ 1/1 (куратор Ірина ЛЮТА) було проведено кураторську годину, присвячену здоровому способу життя. 

Метою проведення даного заходу було навчити здобувачів вищої освіти берегти й примножувати своє найбільше багатство – здоров’я. Куратор звернула увагу учасників заходу на їхнє свідоме негативне ставлення до шкідливих звичок, розширила їх знання про негативні наслідки паління та вживання алкоголю для всього суспільства, стимулювала студентів до зміни стереотипів поведінки на користь здорового способу життя.






Куратор групи БТ 1/1, асистент кафедри біотехнології 

та біоінженерії Ірина ЛЮТА 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget