Вибір напрямку в майбутнє

Доцентами кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ларисою Вахоніною та Володимиром Мартиненком за участю декана факультету довузівської підготовки Ігорем Марценюком і заступником відповідального секретаря приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Світланою Шаріною було проведено зустріч із випускниками Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Ігор Марценюк, надав випускникам інформацію про навчання абітурієнтів на діючих курсах із підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання на базі університету, що дає змогу випускникам мати додаткові переваги при вступі. Світлана Шаріна розповіла майбутнім випускникам детальну інформацію щодо реєстрації на НМТ, написання мотиваційних листів, вибору пріоритетів при поданні заяв та особливості вступної кампанії до університету  в 2023 році. Науково-педагогічні працівники кафедри презентували спеціальності Миколаївського НАУ, на які вони можуть вступити. Під час обговорення у майбутніх студентів виникало багато запитань, на які змістовну відповідь надали Ігор Марценюк та Світлана Шаріна.

Кафедра щиро вдячна керівництву коледжу за надану можливість зустрітися з випускниками Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій.


інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget