Вітаємо з початком нового навчального року!

1 вересня 2023 року розпочався новий навчальний рік для усіх учасників освітнього процесу: загальноосвітніх закладів та закладів вищої освіти.  

Цьогорічне свято Першого дзвоника у закладах середньої освіти Корабельного району відбулося в онлайн-форматі, проте привітання учнів науково-педагогічними працівниками кафедри фінансів, банківської справи та страхування — це традиція, яка підтримується за будь-яких умов! 

НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування разом із проректоркою з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталією Григорівною Шаратою привітали учнів Корабельного району з початком навчального року та висловили найщиріші слова подяки вчителям, які діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів своєї держави, залишаючи частинку себе у серці кожного вихованця! 

Миколаївський НАУ Щиро вітає усіх з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Бажаємо всім учням терпіння та наполегливості, батькам – слухняних дітей, а вчителям – невичерпної енергії та творчих здобутків! 

З початком нового навчального року! Слава Україні!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget