Он-лайн зустріч з класними керівниками шкіл Херсонської області в контексті профорієнтаційної роботи

1.05.2023 р. відбулась он-лайн зустріч з класними керівниками шкіл у кількості 20 осіб Херсону та Херсонської області, в контексті профорієнтаційної роботи за участю представників МНАУ: декана факультету довузівської підготовки – доцента Ігоря Марценюка та професорки кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ілони Бацуровської.
В контексті он-лайн зустрічі Ігор Марценюк ознайомив класних керівників з перевагами навчання у МНАУ, особливостями проходження закордонних практик та можливістю дуального навчання. Також розповів про матеріально-технічну базу МНАУ в розрізі всіх факультетів, а також представив інформацію щодо олімпіад та конкурсів, які проводяться на базі Миколаївського національного аграрного університету з посиланнями на сторінки заходів.
Ілона Бацуровська ознайомила вчителів з переліком спеціальностей та офіційним сайтом МНАУ, інформаційними соціальними мережами, такими як Instagram МНАУ, Facebook МНАУ, YouTube МНАУ. В контексті зустрічі показано інформативне відео про функціонування університету, лабораторій, гуртожитків та культурне життя здобувачів вищої освіти в університеті.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget