Пам’яті загиблих у війні

9 травня 2023 р. науково-педагогічні працівники кафедри рослинництва та садово-паркового господарства провели спільну кураторську годину для здобувачів вищої освіти 1-4 курсів СВО «Бакалавр» спеціальності 201 Агрономія, яка була присвячена пам’яті випускників Миколаївського національного аграрного університету, які загинули під час російсько-української війни. 

Кураторська година розпочалася з хвилини мовчання, під час якої ми згадали всіх загиблих, постраждалих, зниклих безвісти у цій війні, яка розпочалася у лютому 2014 року. Маргарита Михайлівна Корхова, куратор академічної групи А 4/1, розповіла про життєвий та бойовий шлях  Крижанівського Володимира Васильовича, який у 2019 році закінчив Миколаївський національний аграрний університет за напрямом підготовки «Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі». У червня 2018 року Володимир підписав контракт з Національною гвардією України, а з 7 лютого 2019 року продовжив службу в окремому загоні спеціального призначення «Азов». Володимир Крижанівський героїчно загинув 3 квітня 2022 року у Маріуполі під час виконання бойового завдання. 

Ми згадали також про випускників факультету агротехнологій, зокрема Великого Федіра Вікторовича, старшого стрільця третього стрілецького відділення, другого стрілецького взводу, третьої стрілецької роти, першого стрілецького батальйону військової частини А0989. 13 жовтня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу Федір отримав поранення, що були несумісні з життям.

Віра Георгіївна Миколайчук, куратор академічної групи А 2/3 розповіла здобувачам вищої освіти про випускника факультету агротехнологій 2019 року Чибінєєва Валерія Вікторовича, Героя України, українського розвідника, співробітника ГУ розвідки МО України. Валерія Вікторовича - підполковник Збройних сил України, командир роти снайперів 79 окремої десантно-штурмової бригади. Герой України загинув 3 березня 2022 року під час захисту міста Гостомель від російських загарбників.

Вічна пам’ять та слава Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!




















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget