Офлайн екскурсія МНАУ

11.05.2023 р. колективом кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки була організована офлайн екскурсія Миколаївським національним аграрним університетом для учнів одинадцятого класу ЗОШ № 23 та Миколаївського ліцею № 55. 

Під час екскурсії абітурієнти завітали до ректора Університету В’ячеслава Шебаніна. У своїй промові ректор наголосив, що сьогодні перед кожним абітурієнтом відкриваються унікальні можливості здобути найбільш затребувані професії саме у Миколаївському національному аграрному університеті. Також привітав переможців Всеукраїнської олімпіади Миколаївського МНАУ та вручив:

  • диплом I ступеня з дисципліни «Українська мова та література» Гусенко Владиславу (Миколаївський ліцей № 55); 
  • диплом II ступеня з дисципліни «Математика» Туряк Крістіні (ЗОШ № 23);
  • диплом II ступеня з дисципліни «Біологія» Єфіменко Вікторії (Миколаївський ліцей № 55).

Марценюк Ігор, керівник Навчально-наукового центру професійної орієнтації, під час привітання, повідомив переможцям, що вони мають можливість отримати додаткові 10 балів при вступі до МНАУ. 

До привітань приєдналася і завідувач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Ключник Альона.

З презентаційною доповіддю, щодо всіх деталей вступу у 2023 році, виступив відповідальний секретар Приймальної комісії Баркарь Євген. 

Борисова–Ярига Аліна, заступник декана факультету культури і виховання, розповіла про можливість залучення здобувачів вищої освіти до художньої самодіяльності, спортивно-масових заходів, участі у різноманітних Всеукраїнських, регіональних та університетських конкурсах, виставках, змаганнях тощо.

Відвідуючи спортивну залу, головного корпусу МНАУ, абітурієнти дізналися про діючі студентські спортивні секції МНАУ (баскетбол; волейбол; футбол; настільний теніс тощо).

Також під час екскурсії, абітурієнти дізналися про ретроспективу Миколаївського національного аграрного університету, про історію становлення аграрної освіти на Миколаївщині, яку дуже цікаво розповіла Березовська Тетьяна, завідувачка кафедри українознавства у музеї МНАУ. 

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників України, здобувачів вищої освіти Університету, які боронили нашу країну від російської навали.

Після завершення основної частини заходу учні мали змогу відвідати студентську їдальню та скоштувати смачнючий комплексний обід. 

Другою частиною заходу була екскурсія на факультеті менеджменту Миколаївського національного аграрного університету у супроводі доцентів кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Прогонюк Л., Шишпанової Н., старшого викладача кафедри Гусенко А. та здобувачів вищої освіти Онопрійчук Д. та Вєтрова Н. (здобувачі вищої освіти третього року навчання спеціальності «Менеджмент»).

Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки розповіли абітурієнтам про спеціальності і освітні програми за якими ведеться підготовка здобувачів вищої освіти. 

Здобувачі вищої освіти поділилися своїми враженнями від навчання в університеті та розповіли про мотивуючі фактори вступу саме до Миколаївського національного аграрного університету.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері, учні дізналися багато цікавого про освітні програми, можливість духового розвитку, працевлаштування випускників та матеріальну базу Університету. 

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки висловлює вдячність всім колегам за їхню активну участь в організованому заході, а абітурієнтам бажає зробити правильний вибір у своєму житті – вступити до Миколаївського національного аграрного університету!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget