Кураторська година на тему «Герої не вмирають»

9 травня 2023 року у групі А2/2 проведено кураторську годину на тему «Герої не вмирають». Здобувачі вищої освіти та куратор групи доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна розповіли про героїчні історії випускників Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу МНАУ.

Володимир Крижанівський, народився 26 лютого 1996 року у селі Покровське Первомайського району на Миколаївщині. У 2019 році закінчив Миколаївський національний аграрний університет. 6 червня 2018 року Володимир підписав контракт з Національною гвардією України, а 7 лютого 2019 року перевівся в окремий загін спеціального призначення «Азов». Володимир Крижанівський героїчно загинув 3 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання при обороні Маріуполя. Нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни», нагрудним знаком «Ветеран війни – учасник бойових дій», орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

Віталій Морару народився 8 вересня 2001 р. в селі Новосвітлівка Веселинівського району Миколаївської області. У 2020 році закінчив Технолого-економічного коледжу МНАУ, відразу призвався до армії, підписав контракт до 28 механізованої бригади імені Лицарів зимового походу, був командиром гармати артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї. У своєму молодому віці Віталій зробив дуже багато: служив в ООС, обороняв Миколаїв, брав участь у контрнаступі на Херсон. Героїчно загинув, обороняючи Бахмут.

Світла пам'ять Героям, які боронили незалежність та свободу України і загинули за мирне майбутнє. Герої не вмирають, пам’ять про них зберігається в наших серцях! 






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget