Життя – це подарунок, а не придане!

Життя – неймовірне та прекрасне. Кожен новий день дарує людині безкінечні можливості змінити власне сьогодення, проявити таланти й особистісні якості, направити свою діяльність в бажане русло та пов’язати життя з мрією.

27 квітня 2023 року асистентом кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадимом Посухіним для здобувачів вищої освіти групи Мет М 1/1 проведено кураторську годину на тему: «Життя це подарунок, а не придане». Під час бесіди присутніх було ознайомлено з тим, що:  

- життєвий процес людини є надзвичайно складною, багатокомплексною системою, котра консолідує в собі елементи фізіологічної та ментальної природи;

- весь шлях свого існування, починаючи з перших ударів серця та завершуючи останнім подихом, організм безперервно бореться за наше благополуччя і найкращою відплатою слугує розумне, праведне ставлення до свого тіла та розуму;

- самогубство є крайньою точкою неповернення, перехід якої веде до темної безодні мороку та смерті, і всі думки, слова та вчинки,  відведені на його адресу, повинні назавжди бути знівельовані.

Навколишній світ дійсно не простий, інколи важкий, жорстокий та несправедливий, але б яке не було життя: гірке чи солодке, воно завжди залишається прекрасним!






Куратор групи Мет М 1/1 асистент кафедри 

ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget