Лекція «Вступ до складних мереж» професора фізики конденсованих середовищ, дослідника у галузі складних систем Університету Барселони Альберта Діас-Гілера

11.05.23 року викладачі кафедри методики професійного навчання, зокрема Вячеслав Курепін канд.екон.наук та здобувачі вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» прослухали лекцію професора фізики конденсованих середовищ, дослідника у галузі складних систем Університету Барселони Альберта Діас-Гілера «Вступ до складних мереж».
Лекція була призначена для того, щоб надати студентам фундаментальне розуміння теорії та аналізу складних мереж. Студенти дізналися про різні моделі мереж, такі як мережі малого світу та безмасштабні мережі, а також про те, як аналізувати їх за допомогою теорії графів і статистичних методів.
Лекція також охопила застосування комплексного мережевого аналізу в різних сферах, включаючи аналіз соціальних мереж, біологічні мережі та транспортні мережі. Студенти, які опанували тему зможуть будувати та аналізувати складні мережі, інтерпретувати їхні властивості та застосовувати мережевий аналіз до проблем реального світу.
Лекція «Вступ до складних мереж» професора фізики конденсованих середовищ, дослідника у галузі складних систем Університету Барселони Альберта Діас-Гілера була цікавою та корисною.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget