«Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі»: в Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулася конференція з охорони праці

Вже традиційно в Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності 11 травня 2023 року відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція викладачів та фахівців-практиків «Охорона праці: освіта і практика».
На пленарному засіданні учасники конференції мали змогу заслухати виступи провідних фахівців в галузі безпеки та здоров’я на роботі, а саме: головного редактора журналу «Охорона праці» Дмитра МАТВІЙЧУКА; експертів Асоціації Європейського співтовариства з охорони праці, фахівців з практичним досвідом роботи у міжнародних компаніях та з європейською кваліфікацією: Світлану СОКУРЕНКО, Ірину ПЕТЧЕНКО, Анатолія АЛЕКЄЄВА, Віталія ЄРМОЛЕНКА; фахівців з охорони праці на провідних підприємствах України: Валерію НЕБЕЛЮК (ТОВ «Біскотті»), Марину ОЛЕКСИШИНУ (ТОВ CRH Україна), Віту ЧЕРНЯВКУ (ТОВ «СВІТОЧ») та ін.
Також робота конференцій відбувалася у секціях, на яких були представлені доповіді науково-педагогічних працівників з 29 закладів вищої освіти України.
Миколаївський НАУ на секційному засідання був представлений доповіддю. «Об’єкти енергетики під час війни в Україні: як забезпечити безпечні умови праці» кандидата економічних наук Вячеслава КУРЕПІНА доцента кафедри методики професійного навчання.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget