ЗАХИСТ ЗВІТІВ ІЗ ВИРОБНИЧИХ ПРАКТИК

Новий навчальний рік на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології розпочався для студентів бакалаврів та магістрів із захисту звітів із різноманітних практик. Так, 3 вересня 2022 р. на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва пройшов захист звітів із загально-технологічних практик із виробництва і переробки продукції тваринництва (здобувачі вищої освіти 4-го курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОС «Бакалавр») і звітів із виробничої (переддипломної) практики з інноваційних технологій виробництва продукції тваринництва (здобувачі вищої освіти 2-го курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОС «Магістр»).

Захисти звітів із практик відбулися у форматі онлайн-конференції, де кожному доповідачеві було поставлено низку конкретних запитань щодо технологічних процесів виробництва тваринницької продукції у межах господарств, на базі яких була проведена практика. Представлені доповіді викликали зацікавленість усіх учасників зустрічі, а доповідачі впевнено відповідали на поставлені запитання, що сприяло одержанню відповідних високих оцінок. 



Кафедра технології виробництва продукції тваринництва


факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget