Новий навчальний рік на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології розпочався для студентів бакалаврів та магістрів із захисту звітів із різноманітних практик. Так, 3 вересня 2022 р. на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва пройшов захист звітів із загально-технологічних практик із виробництва і переробки продукції тваринництва (здобувачі вищої освіти 4-го курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОС «Бакалавр») і звітів із виробничої (переддипломної) практики з інноваційних технологій виробництва продукції тваринництва (здобувачі вищої освіти 2-го курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОС «Магістр»).
Захисти звітів із практик відбулися у форматі онлайн-конференції, де кожному доповідачеві було поставлено низку конкретних запитань щодо технологічних процесів виробництва тваринницької продукції у межах господарств, на базі яких була проведена практика. Представлені доповіді викликали зацікавленість усіх учасників зустрічі, а доповідачі впевнено відповідали на поставлені запитання, що сприяло одержанню відповідних високих оцінок.
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
Дописати коментар