Кураторська година на тему «Волонтерство під час війни»

 23 вересня 2022 р. у групі A 4/1 факультету агротехнологій було проведено відкриту кураторську годину на тему «Волонтерство під час війни». На заході була присутня завідувачка кафедри рослинництва та садово-паркового господарства,  д-р с.-г. наук, доцент Панфілова А. В. 

Куратор академічної групи, канд. с.-г. наук, доцент Корхова М. М. разом зі студентами підготували цікаву презентацію за темою заходу. Під час своєї доповіді Маргарита Михайлівна розповіла присутнім як можна стати волонтером, навела декілька порад для волонтерів-початківців, ознайомила з напрямками волонтерства, відповіла на запитання студентів як законно збирати кошти на допомогу, як відрізнити шахраїв від волонтерів, як перевірити волонтера, також навела корисні посилання на інтернет-ресурси за темою кураторської години.

Студенти академічної групи A 4/1 постійно долучаються до волонтерської діяльності. Так, Іван Кулик допомагав завантажувати гуманітарну допомогу для біженців та переселенців Новомар'їнської ОТГ, В’ячеслав Голокоз — збирати овочі для потреб ЗСУ, кришечки з пляшок для подальшого переплавлення  на протези воїнам, які втратили кінцівки, Віталій Соловйов та Олексій Парнак відправляти олію на потреби Миколаївського військового госпіталю та інше. А зараз студенти долучаються до збору коштів на придбання автомобіля для свого товариша, який служить у Збройних силах України та закликають всіх небайдужих долучитися до збору!

Щиро дякуємо нашим патріотично налаштованим студентам за їх волонтерську діяльність та невтомну роботу, зичимо наснаги та реалізації крутезних ідей та проєктів для пришвидшення нашої Перемоги!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget