Залучення провідних науковців до освітнього процесу ОС "Молодший бакалавр" спеціальності 141 "Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки"

 Неодмінною складовою  освітнього процесу є спілкування здобувачів вищої освіти ОС "Молодший бакалавр" спеціальності 141 "Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки" з провідними науковцями у галузі електричної інженерії, які є носіями неоціненного професійного досвіду.

22 вересня 2022 р. за сприянням гаранта освітньої програми к.т.н., доцента Олексія Садового та к.т.н. старшого викладача Олександра Циганова було проведено лекцію з дисципліни «Електричні машини й апарати» із залученням провідного науковця д.т.н., доцента, завідувача кафедри електротехніки Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського В’ячеслава Пруса. Здобувачів вищої освіти було детально ознайомлено з класифікацією, конструкцією та принципом дії машин постійного струму. Схарактеризовано їх особливості та сфери застосування. Висвітлено можливості підвищення коефіцієнта корисної дії електричних машин постійного струму шляхом використання новітніх електротехнічних матеріалів та залучення інноваційних методів проєктування та моделювання електромагнітних процесів.

Після завершення лекції здобувачі мали можливість поспілкуватися з лектором та отримати ґрунтовні відповіді на свої запитання.

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки висловлює вдячність В’ячеславу В’ячеславовичу за цікаву та змістовну лекцію.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget