Онлайн знайомство з МНАУ для ЗОШ Первомайського району

 28.09.2022 відбулася онлайн зустріч з учнями 11-х класів ЗОШ Первомайського району. Викладачі кафедри інформаційних систем і технологій Волосюк Ю. В. та Кучмійова Т. С. надали інформацію про факультети та спеціальності Миколаївського національного аграрного університету. Протягом зустрічі було наголошено на тому, що для отримання майбутньої професії, є правильний вибір предметів зовнішнього незалежного оцінювання або мультипредметного тесту та успішне їх складання. На базі університету функціонує Інформаційно-консультаційний центр, до якого майбутні абітурієнти можуть звернутися за консультацією та записатися на підготовчі курси.

З презентацією умов навчання здобувачів вищої освіти, можливостей реалізації їх творчих здібностей, можливостей практичної підготовки за кордоном, умов їх проживання і харчування виступив завідувач кафедри інформаційних систем і технологій кандидат технічних наук, доцент Волосюк Ю. В. 

Висловлюємо щиру подяку директорам ЗОШ Первомайського району та класним керівникам за співпрацю! Чекаємо майбутніх абітурієнтів у стінах нашої Альма Матер!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget