Кураторська годи з здобувачами першого курсу спеціальності 141 електроенергетики, електротехніки та електромеханіки

 Воєнний стан у країні вніс істотні корективи й спричинив кардинальні зміни у стратегії роботи університету. Сьогодні пріоритетним напрямком роботи Миколаївського НАУ стала активна та цілеспрямована взаємодія деканату, кураторів, викладачів та студентів у медіапросторі за допомогою платформ Zoom, Moodle МНАУ, додатків Viber тощо. 

16 вересня відбулась онлайн зустріч-знайомство студентів першого курсу спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка з куратором груп.

На зустрічі були присутні доцент кафедри Лариса Вахоніна та куратор групи доцент Володимир Мартиненко.

Під час відеоконференції студенти ознайомились з умовами навчання в університеті, отримали відповіді на запитання, які їх цікавили, зокрема про організацію освітнього процесу: формат навчання, розклад занять, навчальні предмети та їх кількість. Студентів ознайомили із технікою безпеки під час повітряних тривог, розповіли про правила поведінки й дали відповіді на всі запитання!

Щиро вітаємо першокурсників інженерно-енергетичного факультету із посвятою у студенти! Бажаємо їм успіхів у навчанні та науковому житті університету!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget