ПЕРШИЙ ДЗВОНИК ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТВППТСБ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Не дивлячись на перешкоди, що створює нам війною російська нечисть, намагаючись своїми варварськими діями знищити нашу освіту, навчальний рік для першокурсників 2022 року розпочато. 

Так, 16 вересня 2022 року на факультеті ТВППТСБ Миколаївського НАУ, в онлайн-режимі, відбулася посвята у першокурсники студентів-бакалаврів та молодших бакалаврів за чотирма спеціальностями. Першокурсники ознайомилися з історією університету та факультету, їх структурами та змістом діяльності, дізналися про власне зарахування до академічних груп й набуття статусу «студента», і з ним – академічних прав, свобод та обов’язків. Виступи декана факультету – професора Михайла Гиль, заступників декана – доцентів Руслана Трибрата, Олени Каратєєвої, Олени Кравченко, голови науково-методичної комісії – доцента Галини Калиниченко та новопризначених кураторів – Ірини Лютої, Олени Кравченко, Людмили Онищенко та Артема Іовенка стали "першими орієнтирами" для молоді, традиційним початком освітнього процесу, організаційними зборами. 

Тож, ласкаво просимо першокурсників до дружної та єдиної родини Миколаївського національного аграрного університету! Побажаємо їм здійснити у нас свої мрії й сподівання та надаємо факультетський заповіт у дорогу університетських знань – Non scholae, sed vitae discimus (Вчимося не для школи, а для життя)...















Декан Михайло ГИЛЬ


факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget