Інтерактивні методи навчання на заняттях з дисципліни «Основи охорони праці»

З початку нового навчального року до занять з безпекових дисциплін доцент кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін залучає студентів старшокурсників, які успішно опанували дисципліни «Основи охорони праці», «Безпека життєдіяльності».

17.09.22р. на заняття до студентів академічних груп М 4/1, М 4/2, М 4/3 з дисципліни «Основи охорони праці» була запрошена студентка магістр спеціальності «Професійна освіта» Валерія Іваненко, яка неоднарозово здобувала призові місця на Всеукраїнських конкурсах наукових робіт з безпекових дисциплін.

Такий активний метод проведення занять допоміг викладачу підвищити пізнавальну активність студентів, створити комфортні умови, за яких усі студенти активно взаємодіяли між собою. Під час занять при моделюванні життєвих та виробничих ситуацій, студенти спільно розв'язували проблеми та дискутували на конкретні спірні питання, що розглядалися по темі лекції.

Студентам четвертого курсу сподобались заняття, а Валерія Іваненко набула практичний досвіт проведення занять з молоддю.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget